Поштенска опрема

Поштанска опрема

Neopost DS-200

Машина за ковертирање и превиткување на документи со можност за меморирање на нелимитирани работни процеси.       8333960186

Поштанска опрема

Neopost SI-92

Машина за ковертирање на документи, односно вметнување на точен број документи и флаери во коверт, затворање и лепење на истиот. 408-364-6200

Поштанска опрема

Neopost DS-1200

Дизајниран да работи со максимална брзина и ефикасност до 12.000 ÐºÐ¾Ð²ÐµÑ€Ñ‚ на час, оптимизирајќи го целиот процес, од почеток до крај. >> Прочитај повеќе

Поштанска опрема

Neopost DS-1000

Оваа машина е резервирана за услугите на ковертирање за клиентите. Ова решение ÑœÐµ помогне да се прошири обемот на работа. >> Прочитај повеќе

Поштанска опрема
Neopost IJ-50

Напреден, автоматски процесирачки поштенски систем кој може да го користи секој. Ги комбинира особините од поштенските машини. >> Прочитај повеќе

Поштанска опрема

Neopost IJ-70

Поштенско решение со високи перформанси, едноставна употреба и можност за надградување со зголемување на потребите.  >> Прочитај повеќе

Сигурносна опрема

Скенери за отпечатоци

Dermalog LF10
Биометриските податоци/ознаки стануваат дел од нашиот секојдневен живот. Отпечатоци од прсти и дигитални фотографии се користат денес во пасошите, националните лични карти.
651-430-1852

Скенери за отпечатоци

Dermalog F1
FingerBanking е нова биометриска технологија која им помага на банките во обезбедувањето на трансакциите со биометриски податоци и да заштедат време и пари.              
>> Прочитај повеќе

Скенери за отпечатоци

Dermalog LF1
AFIS (Автоматски систем за идентификација на отпечатоци на прсти), може да се користи како криминална апликација за регистрирање на криминалци. >> Прочитај повеќе

Сигурносна опрема

CM Time Tresor
Шалтерски трезор кој овозможува сигурна заштита на готовината во текот на дневното работење.                             
(708) 806-5974

Сигурносна опрема

Куфери
За максимална дискреција и сигурност за курирот при пренос на Ð¿Ð°Ñ€Ð¸ или други вредности. 4357840420

Сигурносна опрема

Дневно-ноќен трезор
Полуавтоматска уплатна благајна со основна Ñ„ункција заштита на сите видови депозити, која Ð¸Ð¼ нуди 24-часовна сигурна услуга
. (304) 817-6267

Банкарска опрема

Шалтерски бројачи

Union Century Basic

Mашина за сите валути, брои до 1.600 банкноти во минута, поседува и опрема за детекција на фалсификати.                     unextortable

Шалтерски бројачи

Union Century Value MC

Mашина за броење на мешани банкноти, со софтвер за македонски денари, надградлива до 5 различни валути.           (778) 227-1495

 

Трезорски бројачи

Laurel  K4/K8

Машина за сортирање и процесирање на банкноти со брзина од 900 банкноти во минута. (202) 868-1161

Бројачи на кованици

Procoin PRC-100
Oвој продукт представува ефективен концепт за процесирање на кованици. Моделот PRC-100 воглавно се користи за броење на кованици или жетони.
>> Прочитај повеќе

Бројачи на кованици

Procoin PROWRAP

Врши врзување на кованици со просечна брзина од 25 / 35 (M / L) ролни во минута. >> Прочитај повеќе

Бројачи на кованици

Procoin PRC-350

Машина која сортира кованици и истите ги брои при што секоја деноминација се одделува во посебна фиока.                  612-704-7865

Машини за врзување

Joinpack ES102

Врзувалката овозможува врзување на Ð±Ð°Ð½ÐºÐ½Ð¾Ñ‚ите со пластична лента во снопови. 615-973-6907

Машини за врзување

Joinpack ES103

Врзувалката овозможува врзување на Ð±Ð°Ð½ÐºÐ½Ð¾Ñ‚ите со пластична лента во снопови. >> Прочитај повеќе

Процесирање на банкноти

Laurel K4/К8

Машина за сортирање и процесирање на банкноти со брзина од 900 банкноти во минута. >> Прочитај повеќе

Детектори за откривање на фалсификати
Doors 1200 + 1020
Универзалниот детектор на фалсификувани банкноти е дизајниран за детална проверка на точноста на банкноти и други хартии од вредност. >> Прочитај повеќе

Детектори за откривање на фалсификати
Doors 135

Ултравиолетовиот детектор за фалсификувани банкноти е опремен со моќни горни UV зраци. >> Прочитај повеќе

Контакт инфо:

Контакт - Бироформ Македонија

Видео

    Видео презентација - Neopost DS-1200

Контакт


Инфо:

Мапа на веб страната

Мапа на нашата веб страната. 

(276) 284-9237

Испрати твое CV и контакт податоци.

Референтна листа

Листа на досегашни и постоечки корисници.

Партнери

Листа на наши партнери.

Настани и промоции

Промоција

Ве молиме погледнете ги нашите производи и доколку сте заинтересирани за некој од производите или пак имате некое прашање, може да не контактирате во наведената контант форма. Ве известуваме дека во тековниот месец имаме акција старо за ново.

 

Настан

Ве молиме погледнете ги нашите производи и доколку сте заинтересирани некој од производите или пак имате некое прашање.