Főoldal

Az alkoholszondák webáruházában megtalálhatja az Ön által keresett készülékeket és a hozzájuk tartozó kiegészítőket, cserélhető fújófej, vagy fújófej nélküli kialakításban, autós, ipari, vagy személyes használatra

Alkoholszondák használata manapság egyre elterjedtebb a magánszemélyek, vagy cégek körében, ugyanis a kilélegzett levegő alkoholtartalmát pontosan ki tudja mutatni, ezzel informálva felhasználóját saját állapotáról.

Alkoholszondák kategóriában eltérő típusú mérőeszközök találhatóak, az úgynevezett beépített fújófejes, cserélhető fújófejes (kiegészítheti további fújófejekkel is boltunkban), és a fújófej nélküli, ráfújós változat.

A beépített fújófejes változat hátránya az lehet, hogy fújófeje nem cserélhető, így higiéniailag csak egyedüli használatra javasolt.

Ha esetleg több személy alkoholszintjének mérését szeretnénk elvégezni, akkor a cserélhető fújófejes (amely minden különböző személy utáni használat során cserélhető fejjel rendelkezik), és a fújófej nélküli, ráfújós változatot ajánljuk.

Alkoholfogyasztás után fél óra várakozás javasolt, ugyanis így tudja a legpontosabb értéket kimutatni az alkoholszonda. Alkoholfogyasztás utáni közvetlen használat nem javasolt, mivel a magas koncentrációjú alkoholgőz a készüléket tönkreteheti, károsíthatja.

Az alkoholszondák mind digitálisak, amelyeknek a legnagyobb előnyét az adja, hogy többszöri használatra is tökéletes, nem kell egy használat után a szemetesben végezniük.

A készülékek mind digitális kijelzővel, LCD órával vannak ellátva. Az alkoholszonda működtetéséhez 2-3 db (típustól függ) AAA alkáli elem szükséges, amelyek a legtöbb háztartásban megtalálhatóak, vagy boltunkból beszerezhetőek.

A készülékek forgalmazza az Őrködő Webáruház